måndag 18 juli 2016

Kan hjärtat slå så hårt att det hörs i direktsänd radio?

Jag gjorde idag något jag gjort senast då jag gick i lågstadiet. Ringde in i ett radioprograms Ikea tävling. Tävlingen går ut på att man skall kunna sjunga vidare på en svensk låt som de spelar för dig. Lyckas du sjunga rätt får du presentkort till Ikea + biljett till köttbulle lunch.

Jag har hört reklamen (där Krista Siegfrieds sjunger Paratiisi så fint på svenska) så många gånger under semestern och tänkt att jag borde delta. Idag, då jobbet började igen, hörde jag för första gången att tvälingen skulle börja. Jag bestämde mig mitt i blåbärsrensningen att idag är min dag att ringa.

Fy skam vad en vuxen människa kan vara nervös! Hjärtat slog så fort så jag funderade på att ta på mig pulsmätaren. Den hade säkert visat långt över vad som är rekomendabelt...

Men O vad glad jag blev då jag var snabbast och kom med i tävlingen! Jag fick sjunga en rad ur Kents "kärleken väntar". Lätt som en plätt! Jag gjorde något jag sällan gör, gick över min bekvämlighetszon. Nu känner jag mig som en vinnare, nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar